image-preloader

ПРШУТА

пршута / млечен кашкавал / топено сирење / марула или рукола / домат / краставица

150 ден

СОЛЕНО МЕНИ

*посип на тесто: сусам / кашкавал / ким

Filters Sort results
Reset Apply
Ајвар110 ден
ајвар, овчо сирење
Додади во кошничка
Хумус110 ден
хумус, марула, домат, краставица, маслинки
Додади во кошничка
Вегетаријански110 ден
млечен кашкавал, топено сирење, марула, домат, краставица, маслинки
Додади во кошничка
Пилешки гради120 ден
пилешки гради, млечен кашкавал, топено сирење, марула, домат, краставица
Додади во кошничка
Македонски130 ден
овчо сирење, путер, марула, домат, пиперка
Додади во кошничка
Кулен140 ден
кулен, млечен кашкавал, топено сирење, марула, домат, краставица
Додади во кошничка
Печеница150 ден
печеница, млечен кашкавал, топено сирење, марула, домат, краставица
Додади во кошничка
Сланина150 ден
сланина, млечен кашкавал, топено сирење, марула, домат, краставица
Додади во кошничка
Пршута150 ден
пршута, млечен кашкавал, топено сирење, марула, домат, краставица
Додади во кошничка
Мисиркино160 ден
мисиркино, млечен кашкавал, топено сирење, марула, домат, краставица
Додади во кошничка
Говедски кулен160 ден
говедски кулен, млечен кашкавал, топено сирење, марула, домат, краставица
Додади во кошничка
Говедска шунка160 ден
говедска шунка, млечен кашкавал, топено сирење, марула, домат, краставица
Додади во кошничка

Слатко мени

*посип на тесто: шеќер и цимет / ореви / плазма / кокос

Filters Sort results
Reset Apply
Малина110 ден
полнење малина, ванила крем, прелив од малина
Додади во кошничка
Вишна110 ден
полнење вишна, ванила крем, прелив од вишна
Додади во кошничка
Шумско овошје110 ден
полнење шумско овошје, ванила крем, прелив од карамела
Додади во кошничка
Јаболка110 ден
карамелизирана јаболка, ванила крем, прелив од карамела
Додади во кошничка
Кит Кет130 ден
лешник крем, кит кет, плазма, шлаг, прелив од чоколада
Додади во кошничка
Мед и ореви130 ден
Сникерс140 ден
лешник крем, сникерс, кикирики, шлаг, прелив од карамела
Додади во кошничка
Марс140 ден
лешник крем, марс, лешници, шлаг, прелив од карамела
Додади во кошничка
Твикс140 ден
лешник крем, твикс, плазма, шлаг, прелив од карамела
Додади во кошничка
Баунти140 ден
лешник крем, баунти, шлаг, прелив од карамела
Додади во кошничка

КИТ КЕТ

лешник крем / кит кет / плазма / шлаг или сладолед / прелив од чоколада

130 ден

НАПРАВИ САМ

 • БЛАГО CHIMNEY

  70 ден
  шеќер и цимет / ореви / плазма / кокос и лешник крем / овошно полнење
 • БАНАНА

  10 ден
 • МАЛИНИ

  10 ден
 • АНАНАС

  20 ден
 • МАРС

  40 ден
 • СНИКЕРС

  40 ден
 • ТВИКС

  40 ден
 • БАУНТИ

  40 ден
 • M&M's

  40 ден
 • ОРЕО

  40 ден
 • КИТ КЕТ

  35 ден
 • КИКИРИКИ

  5 ден
 • ЛЕШНИЦИ

  10 ден
 • ОРЕВИ

  10 ден
 • ШЛАГ

  10 ден
 • ВАНИЛА КРЕМ

  20 ден
 • ЧОКОЛАДЕН КРЕМ

  30 ден
 • СЛАДОЛЕД

  30 ден

СЛАДОЛЕД

 • СЛАДОЛЕД ЧАШКА

  40 ден
 • БАНАНА

  10 ден
 • МАЛИНИ

  10 ден
 • АНАНАС

  20 ден
 • МАРС

  40 ден
 • СНИКЕРС

  40 ден
 • ТВИКС

  40 ден
 • БАУНТИ

  40 ден
 • M&M's

  40 ден
 • ОРЕО

  40 ден
 • КИТ КЕТ

  35 ден
 • КИКИРИКИ

  5 ден
 • ЛЕШНИЦИ

  10 ден
 • ОРЕВИ

  10 ден

ПИЈАЛОЦИ

 • ЕСПРЕСО

  30 ден
 • МАКИЈАТО

  40 ден
 • ЧАЈ

  40 ден
 • РОСА

  20 ден
 • КОКА КОЛА

  35 ден
 • КОКА КОЛА ЗЕРО

  35 ден
 • ФАНТА

  35 ден
 • СПРАЈТ

  35 ден
 • СПРАЈТ НАНЕ

  35 ден
 • ШВЕПС

  35 ден
 • ШВЕПС ГРЕЈПФРУТ

  35 ден