image-preloader

Достава

Живеете далеку, не можете да го напуштите работното место, доцна е за излегување, ве изненадиле гости… Решението е едноставно. Отворете го менито на Crispy и направете нарачка или јавете се на 076 455 501.

Што и да нарачате, која било слатка или солена комбинација, ќе биде составена од тазе печиво и од свежи состојки.

Нарачаното ќе го добиете за 30 до 60 минути.

Можете да бидете сигурни дека нарачката е целосно безбедна. Работниот процес во Crispy и доставата се одвиваат согласно здравствените протоколи и препораки за заштита од COVID-19, со заштитна опрема и со употреба на дезинфекциски средства. Поради тоа, во овој период комуникацијата со купувачите е главно по пат на телефонска нарачка и достава.

Седете дома, бидете безбедни и уживајте во производите на Crispy.

Напомена:
Почитувани, поради промена на локација Crispy нема да прима нарачки. Се гледаме набрзо!